آبان من

آبان من یک وبلاگ است که در زمینه گیاهان دارویی،عرقیات، طب سنتی و اسلامی و.... فعالیت می کند.
به آبان من خوش آمدید .......................فروش انواع عرقیات،گیاهان دارویی،انواع شیره،سرکه و .............................. امید واریم از مطالب ما لذت برده باشید .........................مطالب آبان من جهت آگاهی شما می باشید

عکس

خواص غذایی و دارویی چغندر.👇
 طبیعت چقندر نیز گرم و تر است.

۱_چغندر نیز به خاطره داشتن ارسنیک و روبیدم  از بیماری جذام جلوگیری کرده و همچنین بخاطر داشتن فسفر غذایی خوب برای تقویت مغز  و موجب تقویت حافظه و اعصاب نیزمی شود.
  
۲_چقندر  لبو دارای مقادیر فراوانیآهن در کنار ویتامین (ث) و اسید فولیک است. چقندراز بروز کم خونی در افراد بویژه دختران جوان ممانعت می کند.
 
۳_ املاحی در شیره آن نیز  وجود دارد و پاک کننده بسیار عالی  برای کبدو کلیه و کیسه صفراست. 
 
۴_ شیره آن یکی از بهترین شیره های سبزی است.

۵_شیره چقندر به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک می کند.

۷_شیره چقندر خون را تصفیه  و جریان خون را بهبود می بخشد.
 
۸_چغندر  سرشار از اشتها آور ، مدر ، دافع اسید اوریک ، مقوی ، ملین ، آرام بخش است.
 
۹_ چغندر  به دلیل داشتن فیبر فراوان ، خاصیت کاهش چربی دارد. 
 
۱۰_ برگ خام آن ، ورم طحال را بهبود می بخشد.
۱۱_چغندری که با آب هویج مخلوط شده باشد دفع کننده سنگ کیسه صفرا است.
 
۱۲_خوردن آن، در هوای خشک خصوصاً در فصل زمستان مؤثر تراست

۱۳_خوردن چقندربه همه نیزمخصوصاً پیران بسیار پیران بسیار توصیه می شود.
 
۱۴_چغندرنیز ملین، نرم کننده و ادرارآور است.

۱۵_چقندردر رفع یبوست نقش موثری دارد.

۱۶_چقندر اهمیت بلایی نیزدر دستگاه گوارش دارد.
 
۱۷_ چقندر  التهاب مجاری ادرار را نیزدرمان  کننداست.
۱۸_ چغندر برای درمان های التهاب مثانه، بواسیر مثر است.

چقندردر بیماریهای پوستی بسیار موثر است.
۱۹_ تخم چغندر دافع کننده بلغم می است که برای مصرف باید از دم کرده آن استفاده شود.
۲۰_ خوردن پخته آن ، برای رعشه مفید است .مخصوصاً  برگ آن سرخ رنگ باشد.
 
۲۱_ شستشوی سر با جوشانده برگ چغندر،ازبین برنده شوره و چربی مو وضدشپش است .
۲۲_اگر درآب گرم شده چغندر  دست و پای ترک خورده را قرار بدهید موجب بر طرف شدن عارضه نیز می شود.
 
۲۳_ ضماد برگ آن با عسل جهت رفع طاسی و زگیل مؤثر می باشد و اگر با حنا  نیز مصرف بشود برای رویاندن مجدد مو و نکویی آن تأثیرزیادی خواهد داشت.
 
۲۴_مصرف چغندر برای درد مفاصل و نقرس مفید می باشد.به دلیل اینکه مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد.
۲۶_ در استعمال خارجی نیز برای پانسمان زخم و درمان تاول استفاده می شود.
 
۲۷_ افرادی که به بیماریهایی مانند: سوء هاضمه، اسهال خونی، بواسیر، سیاتیک، ورم کلیه، درد کلیه، سکته مغزی، التهاب مثانه، ضعف حافظه، ناراحتی عصبی و پوستی مبتلا می باشند مصرف چقندر نیز  می تواند مفید باشد.
 
۲۸_شربت چغندر بهترین نوشابه و تقویت کننده بدن و دافع کننده سموم بدن است.

ترض تهیه شربت آن👇

(برای تهیه شربت چغندر، با آبمیوه گیری آب سه تا چهار عدد چغندر خام را بگیرید و آن را با یک لیوان آب معدنی مخلوط کنید).
 
🔴تذکرات، مضرات وضرر های آن👇👇
۱_زیاده روی در مصرف آن برای معده مضر است.

همچنین موجب دل پیچه می گردد.

برای اجتناب از این مساله چغندر را همراه عدس بپزید.
 ۲_برای پختن چغندر از ظروف آلومینیومی استفاده نکنید.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی